Øjencreme er ikke bare creme

Øjencreme er ikke bare creme

Rundt om øjnene er huden ekstra sart og fin. Det nytter ikke noget bare at bruge en hvilken som helst creme på dine øjenomgivelser. Området er sart og fint og har brug for en god øjencreme som passer til netop dette område.

En god øjencreme indeholder fugtgivende ingredienser der beskyttet mod udtørring. En øjencreme bør også have anti-aging egenskaber og reducere mørke rander under øjnene.

Øjencreme til mørke rander under øjnene

En øjencreme til mørke rander under øjnene har en sammensætning som netop hjælper med dette problem. Alt efter om problemet er udtørring, slaphed eller mørke rander, findes der øjencreme som er målrettet netop det problem. Hvis en af problemerne er dominerende bør den rigtige øjencreme anvendes. Der findes også rigtig gode øjencreme som dækker alle behov. Hvis ikke der er et overvejende problem, kan en kombineret øjencreme sagtens bruges.

Øjencreme eller øjenmaske

En god øjencreme giver den sarte hud fugt og kan mindske de sorte rander under øjnene. En rigtig god øjencreme kan også holde ældningen i skak. Den kan ikke gøre dig yngre, men den kan give dig et friskere udseende. En travl hverdag kan ind i mellem stå i vejen for den rette pleje af øjenomgivelserne. En god øjencreme skal bruges hver dag, både morgen og aften. Heldigvis findes der helende masker til øjenomgivelserne. Hvis der er blevet sjusket med den daglige pleje er en øjenmaske en god ven i nøden.

Det tager lidt tid at lægge en øjenmaske men resultatet taler for sig selv. Det er god tid at investere. Hvis hverdagen har slidt på øjenomgivelserne og har gjort dem grå og triste, kan en god øjenmaske rede det hele.

Sådan bruger du din øjencreme bedst

I løbet af dagen bliver huden udsat for vind, vejr, snavs og støv. Den sarte hud omkring øjnene er særligt udsat.

Morgenritualet bør bestå af en grundig vask af ansigtet og omgivelserne omkring øjnene. Derpå skal huden lige hvile et par minutter. En god øjencreme som er kombineret til at dække alle behov, eller en der er målrettet et enkelt problem påføres. En god øjencreme beskytter mod alle dagens genvordigheder.

Aftenritualet minder om morgenritualet. Ansigtet vaskes grundigt og skylles efter i rent vand. Det anbefales at huden igen får lov at hvile i nogen minutter. Derefter påføres øjencremen. Den øjencreme som du bruger om natten er ofte mere fed end den du bruger om dagen. Om natten handler det ikke om vind, vejr, snavs og støv, men om regenerering. Huden omkring øjnene har brug for hvile og ro til igen at blive afslappede og friske.

En god creme er bedre end slet ingen

Rundt om øjnene er huden sart og fin. Det er ikke hensigtsmæssigt bare at bruge en hvilken som helst creme på øjenomgivelserne. Området er sart og fint og har brug for en øjencreme som passer til netop dette område. Hvis uheldet er ude, er det alligevel bedre at bruge en almindelig god creme, end slet ingen. Øjenomgivelserne er alt for fine og sarte til at gå en hel dag uden beskyttelse.

webmaster

Læg din besked