Er dine børn vilde med Hr Skæg?

Hr skæg

Er dine børn vilde med Hr Skæg?

Der er rigtig mange figurer fra tv og film, som børn er helt pjattede med, og som de bare slet ikke kan få nok af. Der er den ret velkendte Gurli Gris, som er en stor favorit hos rigtig mange børn, men så er der også en levende karakter som Hr Skæg, som der også er rigtig mange børn, der synes er sjov og underholdende – og så er der jo lige den fordel, at man også kan lære en masse af ham.

Dine børn kender sikkert Hr Skæg fra fjernsyn, hvor de allerede har lært en masse af ham, men hvis de gerne vil lære endnu mere af ham, eksempelvis med et Hr Skæg spil, så kan du se med herunder og finde ud af, hvordan det kan lade sig gøre. 

En lærerig og sjov karakter

Hr Skæg er kendt fra tv, og det, der er særligt ved ham, er, at han lærer børn mere om tal og bogstaver, så de kan blive bedre til at forstå verden omkring dem – og måske også være lidt på forkant, inden de skal starte i skole. Så han er først og fremmest en person, man kan lære et par ting af. 

Man skal dog ikke kun se Hr Skæg som en vis troldmand, der bare ved alt, og som er mange niveauer over børnene. Nej, Hr Skæg er nemlig også ret fjollet og skør, og det er heller ikke altid, at han har helt styr på tallene og bogstaverne – det plejer i hvert fald at gå bedst for ham, hvis han har et venligt barn til at arbejde sammen med ham. Så Hr Skæg er alså den perfekte blanding af lærdom og sjov, så det er helt forståeligt, at dine børn er vilde med ham.

De sjove Hr Skæg spil

Dit barn er nok vant til at se Hr Skæg i fjernsynet i hans meget populære programmer for børn, men hvis han eller hun bare ikke kan få nok, så er der faktisk også blevet lavet nogle Hr Skæg spil om bogstaver og tal, som er en slags supplement til progammerne. Der er for eksempel nogle kortspil, hvor man skal sige, hvor mange ting, der er på et kort – og så er der også spil, der handler om bogstaver. Så alt afhængig af, om dit barn synes, at det er mest spændende at lære om bogstaver eller tal, skal der nok være noget.

Den næste gave til dit barn

Hvis dit barn godt kan lide Hr Skæg kunne et af de her regnespil eller bogstavspil altså være en meget fin gave. Der er nemlig mange forældre, som godt kan lide at give gaver, hvor nogle af dem er sjove, og hvor nogle af dem også er lidt lærerige. Så hvis du er på udkig efter en lille ekstragave, som man også kan lære lidt af, i stedet for at det kun er underholdende, så er et Hr Skæg spil et rigtig godt bud. Især hvis dit barn er fan er ham selvfølgelig – og det er der heldigvis mange børn, der er.

webmaster

Læg din besked