Disse internationale film skal du glæde dig til

biograf

Disse internationale film skal du glæde dig til

Elsker du også at gå i biografen, og glæder du dig til, at det endelig kan lade sig gøre igen? Her kan du finde en liste over nogle af de internationale biograffilm, du kan glæde dig til at se i 2021. Det kan være, du finder noget på listen, som du bare skal se.

The Matrix 4

Hvis du har set ’The Matrix’, så er du sikkert enten fan eller ikke. Film som disse er noget, der virkelig kan dele vandene. Men hvis du kan lide ’The Matrix’, så vil du blive glad for at høre, at der endelig kommer en efterfølger til trilogien – og at du kan se den som biograffilm. Du vil sikkert også blive glad for at høre, at det stadig er Keanu Reeves og Carrie-Anne, man møder i hovedrollerne.

’Infinite’

I denne film spiller Mark Wahlberg en mand, der finder frem til, at hans hallucinationerne faktisk er syn fra hans tidligere liv. Det bliver noget spændende at se, hvad der ellers kan ske i sådan en biograffilm.

A Quiet Place 2

Hvis du var vild med A Quiet Place, der havde premiere i 2018, så kan det også være, du skal ind og se efterfølgeren. Filmen omhandler en verden, hvor monstre kommer frem, hvis man laver for høje lyde – og du kan glæde dig til at se den som biograffilm. Dog vil der i denne film være andre trusler, end de lydsensitive monstre. I hovedrollen som børnenes mor møder vi Emily Blunt.

film

På kanten af livet

Dette er en fransk feel-good film, der omhandler de to venner Arthur og César. Disse har været venner siden barndommen, og da Arthur fortæller, at han er syg med kræft, beslutter César sig for at flytte ind, så Arthur kan få lov til at få sine sidste ønsker opfyldt. Der er bare ét plot: Det er faktisk slet ikke Arthur, der er syg. Se den som biograffilm og få alle detaljerne med.

Bob’s Burgers: The Movie

Hvis du er vild med animationsserien ’Bob’s Burgers’, så bør du helt sikkert også at tage ind og se ’Bob’s Burger: The Movie’. I Familien møder man Bob, den uheldige mand, hans kone Tina, der altid er optimist og i højt gear og deres tre børn, der har hver deres særlige karaktertræk.

Marry Me

Hvis du elsker amerikanske komedier, så er det måske denne film, du skal i biografen og se i 2021. I denne morsomme film skal det musikalske par Kat og Bastian giftes foran et stort publikum. Det går dog ikke helt uden problemer, da Kat under vielsen finder ud af, at Bastian er skyldig i utroskab. Her taget Kat en drastisk beslutning og beslutter sig for at gifte sig med en tilfældig fra publikum.

Barb and Star go to Vista del Mar

I denne morsomme film tager to bedsteveninder væk fra deres hjemby og til Florida for at opleve noget. Det bliver et hæsblæsende eventyr, hvor der både kommer udfordringer med kærlig og en ond fjende, der gerne vil dræbe byen. I hovedrollerne møder vi Kristen Wiig og Annie Mumolo, som du måske har set spille sammen i filmen ’Bridesmaids’.

webmaster

Læg din besked