Det mest essentielle til enhver havefest 

fadølsanlæg

Det mest essentielle til enhver havefest 

Uanset om det handler om studentergilde, konfirmation, jubilæum, rund fødselsdag eller bare en helt almindelig fest, er en havefest altid en god måde at holde den. I haven skal du ikke tænke på leje eller andet besvær, og du er herre over eget feststed. 

Her kan du læse mere om, hvordan du bedst muligt forbereder dig på en havefest. Få gode tips og tricks på kun få minutter, så du er velforberedt og kan slappe af. 

Få fat i et godt fadølsanlæg 

Et fadølsanlæg er en god måde at forsyne din fest med drikkevarer, uden at du skal fylde op hele tiden. Det kan stå og passe sig selv, og er faktisk ikke så dyrt i leje. 

Du kan leje et fadølsanlæg fra dit lokale bryghus eller fra sider som https://tapshop.dk/collections/fadoelsanlaeg. Et fadølsanlæg er blevet en populær ting at have med til en fest, og derfor er der tale om et konkurrencedygtigt marked med masser af valgmuligheder for forbrugeren – altså dig. 

Husk altid at læse instrukserne, når du har lejet et fadølsanlæg, så du ved, hvordan det fungerer. Derfra kan du slappe af resten af aftenen uden at bekymre dig om, om der er sat drikkevarer frem til gæsterne. 

Forbered dig på ethvert vejr 

En havefest har én betragtelig ulempe, og det er vejret. Du kan aldrig være 100% sikker på, at vejret vil holde, og derfor bør du forberede dig på regn – også selvom vejrudsigten siger skyet. 

Dét kan du gøre ved at låne eller leje et telt, som er sat op i haven. Hvis det er varmt og solen skinner, kan du undlade at sætte siderne på, men hvis regnen begynder at trække op, kan du lukke det. 

Du kan også forberede dig ved at rydde plads i huset, så I kan trække ind, hvis det bliver nødvendigt. Intet kan ødelægge en fest helt som regn, så det er godt at være ordentligt forberedt, inden uheldet er ude. 

Hvis du ikke kan låne et telt af nogen, du kender, er det stadig en god idé at leje et. Så er du sikker uanset hvad. 

Hav styr på musik og teknik 

Musik og teknik er noget af det, der oftest kan drille til en havefest. Alt efter hvilken type højttaler, du bruger, er det en god idé at have forlængerledninger og opladere liggende klar allerede inden festen, så det hurtigt at trækkes ud, hvis der bliver behov for det. 

Teknik kan også indbefatte lys. Du bestemmer helt selv, hvilken type belysning, du vil have, men sørg for, der er en stabil strømkilde, så festen ikke pludselig går i sort. Hvis du bruger lyskæder, så sørg for at have en god forlængerledning, som er beregnet til udendørs brug, så de kan skinne hele natten. 

Til en havefest er det ikke en god idé at bruge lyskæder, der kører på batteri, selvom det kan virke smart. Du kan nemlig ikke garantere, at de holder hele festen ud. Hvis du alligevel vælger med batteri, så husk backup. 

webmaster

Læg din besked