Dette fiskegrej har du brug for på fisketuren

fiskegrej

Dette fiskegrej har du brug for på fisketuren

Elsker du også at bruge din fritid ude ved vandet, hvor du kan stå og bruge flere timer på at fiske? Det kan være en fantastisk hobby, man kommer udenfor, og hvis man er heldig, så fanger man også noget, som man kan tage med hjem til aftensmaden. Her kan du læse mere om, hvad du har brug for af fiskegrej, når du skal ud på en fisketur.

Du skal bruge en fiskestang

Det kommer vist ikke bag på nogen, at det er nødvendigt at have en fiskestang, når man skal ud for at fiske. Det er sikkert det første, som man tænker på, når man skal ud for at fiske. Men der er masser af andet fiskegrej, som du har brug for. Fortsæt læsningen, og bliv klogere på det!

Du skal bruge et hjul

Hvis du ikke vil medefiske, så skal du også sørger for at have en hjul med på fisketuren. Her kan det godt betale sig, at man sørger for at købe et godt hjul, så man har et, der kan holde i mange år. Du kan finde et hjul og meget mere andet fiske udstyr i en fiskegrej butik.

fiskegrej

Du skal bruge en line

Når du har et hjul, så skal du naturligvis også have en line at putte på hjulet. Det er sådan, at du kan få dine blink igen, efter du har kastet dem ud i vandet. Her kan du både vælge mellem en nyon-line eller en fletline. En fletline er tykkere, og den kan derfor holde til lidt mere.

Du skal bruge endegrej

Hvis fisken skal bide på krogen, så er det klart, at du skal have noget endegrej. Der er forskelligt endegrej, som man kan medkøbe, når man skal ud for at fiske. Du kan f.eks. vælge mellem blink, spinnere, woblere og meget andet. Det er bare med at finde ud af, hvad du godt kan lide at bruge, når du skal ud for at fiske.

Madding

Men fisken bider heller ikke på krogen, hvis der ikke sidder noget madding på krogen, som fisken bliver lokket af. Her kan du selv bestemme, om du vil gå på udkig efter noget madding selv – du kan f.eks. grave orme op – eller om du hellere vil tage den mere lette løsning og købe madding.

Opbevaring til det hele

Som du allerede nu kan læse dig frem til, så er der flere ting, som man skal have med på en fisketur. Derfor kan det også være en stor fordel, hvis man har en opbevaringskasse, hvor man kan have det hele i. Du kan med fordel kigge efter en opbevaringskasse med rum i, så du let har et overblik over alt det fiskegrej, som du har med.

Du skal bruge en kniv

Når man fanger en fisk, så er det vigtigt, at man står klar med en kniv, så fisken ikke lider mere, end det er nødvendigt. Det er vigtigt, at du får en rustfri kniv, så den ikke tager skade.

webmaster

Læg din besked