Sådan får du biografstemning hjemme i stuen med en hjemmebiograf

hjemme bio

Sådan får du biografstemning hjemme i stuen med en hjemmebiograf

De fleste synes nok, at det er rigtig fedt at gå i biografen. Men det kan også nemt blive en dyr fornøjelse. For biografbilletten er i sig selv jo ikke helt billig. Og så skal man jo typisk også have noget lækkert til filmen. Måske popcorn og sodavand eller noget bland selv-slik. Men hvad siger du, hvis du får at vide, at du faktisk kan lave en form for biografstemning derhjemme i stuen? Du kan nemlig lave din egen hjemmebiograf! Læs med herunder!

Et stort fjernsyn

Der er mange ting, som du kan gøre for at skabe den rette stemning med en hjemmebiograf. For det første er det jo klart en fordel, hvis du har et større fjernsyn. På den måde har du en skærm, der kommer tættere på størrelsen på lærredet i biografen.

Og selvfølgelig skal du ikke have en skærm på samme størrelse som et lærred i biografen. For du sidder jo også meget tættere på skærmen. Og selv hvis du kun har et lille tv, så fortvivl ikke. For der er stadig også andre ting, som du kan gøre for at skabe den rette biografstemning.

Skab den rette belysning

En anden ting, som er kendetegnende for biografer, er, at der er ret mørkt. Man skal nemlig gerne kunne koncentrere sig om filmen, og det gør man bedst, hvis der er dæmpet belysning. Så det kan eventuelt være en ide med kun en smule lys, hvis det er muligt. Men ellers er det også rigtig fint med lyset helt slukket. Husk nu bare ikke at falde i søvn.

Hvis der er mørkt i rummet, så bliver det også nemmere at se, hvad der foregår på skærmen. Det kan nemlig være utrolig svært og ikke mindst frustrerende, hvis der går et sollys lige ind på skærmen. Så kan det være næsten umuligt at se, hvad der egentlig sker i filmen.

Derfor er det også en god ide at bruge din hjemmebiograf, når det er mørkt udenfor. Så det vil sige typisk om aftenen. Men om vinteren er der selvfølgelig en større periode i løbet af døgnet, hvor det er mørkt.

hjemme biograf

Husk de lækre sager

Endelig må du selvfølgelig ikke glemme den lækre mad og de lækre drikkevarer. Du kan for eksempel selv lave nogle lækre popcorn, som mange jo køber i biografen. Du kan også købe bland selv-slik i det nærmeste supermarked. Og så får du det formentlig til en bedre pris. Glem heller ikke sodavand. Vælg din favoritslags, og så er det bare med at have nok af den.

Selvfølgelig kan det også være, at du slet ikke er til alt det usunde. Så kan du i stedet vælge at lave noget sund, men stadig lækker mad. Det kunne være din yndlingsfrugt og eventuelt med citronvand til. Det kommer helt an på, hvad du godt kan lide. Og her er det jo så smart, at du selv bestemmer, hvad du vil have at drikke og spise i din hjemmebiograf.

webmaster

Læg din besked