Danske biograffilm

danske film

Danske biograffilm

Danske biograffilm: Disse danske film skal du glæde dig til at se i biograferne i 2021!

Elsker du også at gå i biografen, og synes du også, det var vildt irriterende, da biograferne lukkede ned i 2020? Så kan det nok være, du glæder dig til at komme i biografen i 2021! Hvem ved, måske det endda bliver muligt at komme i biografen uden mundbind i 2021! Der er altså nok at se frem til – og det samme gælder, når det kommer til det danske filmmarked. Der kommer nemlig en masse spændende danske biograffilm i 2021, som du kan glæde dig til at se. Det skal vi se lidt nærmere på i denne artikel.

Marco effekten

Hvis du også var helt vild med film som ”Afdeling Q”, så vil du blive glad for at høre, at den femte bog bliver filmatiseret i 2021! Denne gang kan du også komme til at møde nogle nye skuespillere i rollerne. I denne danske biograffilm bliver roller som Carl Mørck og Assad nemlig spillet af Ulrich Thomsen og Zaki Youssef. Er det en, du skal ind og se?

Smagen af sult

Hvis du er typen, der elsker at se film om mad, så bliver dette et sikkert hit hos dig. Filmen omhandler parret Carsten og Maggi, der umiddelbart har et perfekt liv. De har to perfekte børn og en dejlig restaurant, hvor det hele bare kører. Dog er de ikke selv helt tilfredse. Der er nemlig noget, de virkelig drømmer om at få: En Michelin-stjerne. Hovedrollerne i den danske biograffilm spilles af ingen mindre end Nikolaj Coster-Waldau og Katrine Geis-Rosenthal.

popcorn

Vildmænd

I denne fantastiske danske film er hovedpersonen Martin flyttet til Norge for at realisere sin drøm om at leve som vildmand. Denne plan bliver dog hurtigt spoleret, da Martin i stedet for møder hashsmugleren Musa, der har været udsat for et biluheld, bløder og har brug for hjælp. De to bliver et makkerpar, der ender med at være på flugt fra det norske politi. I hovedrollerne kan du opleve Rasmus Bjerg og Zaki Youssef.

Pagten

I filmen ’Pagten’ følger vi den unge Karens Blixens tætte venskab med digteren Thorkild Bjørnvig. Hovedrollerne spilles af henholdsvis Birthe Neumann og Christian Torpe. Det er instruktøren Bille August, der står bag denne danske biograffilm.

Centervagten

Hvis du godt kan lidt god dansk comedy, så kan det godt være, du skal gribe fat i en god ven og tage ind og se denne film. I ’Centervagten’ møder man Glen og MC, der flittigt forsøger at kæmpe imod nedskæringer på deres arbejdsplads. Det bliver ikke mere kedeligt af, at Glen er hemmeligt forelsket i MC, og at dette bliver endnu mere besværligt, efter den charmerende Patrick bliver ansat.

Buster

Du har måske allerede set Buster en gang før. Så kan det også være, at du vil være en fan af denne genindspilning. Den originale Buster-film stammer tilbage fra 1984, så det bliver spændende at se, hvordan filmen kommer til at være i 2021.04.18

Hvor kragerne vender

I denne danske film møder vi den unge Laura, der flytter til København for at realisere sine drømme om at leve et bohemeliv. Da hun kommer hjem igen, får hun sig noget af en overraskelse. Hendes bror skal giftes med hendes barndomsfjende Cathrine.

webmaster

Læg din besked