Category Archive Nyheder

Guldbrandsen.dk

Køb Ole Lynggaard smykker

Leder du efter en god gave eller ekstra forkælelse til dig selv eller en, du holder af? Hvis det er tilfældet, så kan du overveje, om du skal give nogle smykker – det er nemlig en rigtig god og personlig gave, og så kan de fleste også altid bruge lidt flere smykker.

Men nu er der jo så mange forskellige smykkebrands derude, at det næsten kan virke helt uoverskueligt at vælge det rette mærke. Et bud på et sådan brand kunne eksempelvis være Ole Lynggaard, som faktisk forhandler nogle meget smukke og unikke smykker. Du kan se mere om Ole Lynggaard smykker på www.guldbrandsen.dk – herunder kan du ligeledes finde yderligere inspiration.

Den perfekte gave til en du holder af

Ja, hvorfor skal man så vælge at købe nogle smykker fra Ole Lynggaard? Det skal man selvfølgelig først og fremmest, fordi det er smukke smykker i rigtig god kvalitet, men derudover så er det faktisk også det perfekte bud på en gave, du kan give til en, som du holder meget af.

Selvom smykker jo er meget materielle, så kan de alligevel udgøre en meget personlig gave. Når man tager smykke på, kommer man nemlig tit til at tænke på, hvor man har det fra, da smykker nemlig tit har en emotionel værdi med sig. Så hvis du udvælger et særligt smykker til en, som du holder af, så kan du i hvert fald være sikker på, at modtageren af din gave bliver meget glad.

Guldbrandsen.dk

Anderledes og unikke smykker

Nu tænker du måske, at du da kender til en masse andre smykke brands, der kan være lige så gode. Så hvorfor skal man lige vælge at købe Ole Lynggaard smykker fremfor nogle af dem?

At vælge selve smykkebrandet er naturligvis en smagssag, og her handler det meget om, hvordan ens stil er. Noget man dog kan sige om de flotte smykker fra Ole Lynggaard er, at de er meget unikke, og at de adskiller sig fra nogle af de mere klassiske og simple smykker, som også er populære nu. Smykkerne fra Ole Lynggaard er typisk mere farverige og kan også have nogle anderledes former, så det er altså et ideelt brand at kigge nærmere på, hvis man leder efter smykker til en, som godt kan lide at gå med noget, der er unikt og specielt.

Find smykkerne online

Så synes du, at det lyder som en god ide at se lidt nærmere på de fine og unikke smykker fra Ole Lynggaard – måske endda som en gave? Så skal du da bare tage et kig på det store udvalg smykker, og det kan du med fordel gøre online.

Online har du nemlig mulighed for nemt og hurtigt at få et indblik i, hvilket udvalg af smykker der er hos Ole Lynggaard og på den måde finde ud af, om det er et smykkebrand, der passer til dig eller en, du kender. Derudover kan du også få et hurtigt indblik i, hvordan priserne er – det er jo også vigtigt, når man køber smykker.

bøgehæk

Afskærm din have med en bøgehæk

Ønsker du en form for afskærmning af din have, så kan det gøres på flere forskellige måder. Det kan være ved hjælp af et stakit, et hegn, en mur eller en levende hæk. Vælger du det sidste, så er der mange fordele ved det. 

Der er mange planter, der egner sig glimrende til formålet. En af de kønneste er en bøg. Bøg fås i flere sorter, og de står smukt hele året igennem. Se mere om bøgehækkens fortrin her. 

firmafrokost københavn

Tips og tricks til at arrangere årets firmafrokost i København og omegn

Der er ofte mange gode grunde til at holde en firmafrokost, men specielt nu, her op til julen, er mange begyndt planlæggelsen af firmafrokosten. Det kan godt være en kompliceret affære, da mange forskellige komponenter spiller ind. Heldigvis, findes der også et rigt udvalg muligheder, hvis man ønsker at holde sin firmafrokost i København og omegn. Men hvor starter man? Det vil vi her i artiklen, forsøge at give nogle svar på. 

fiskegrej

Dette fiskegrej har du brug for på fisketuren

Elsker du også at bruge din fritid ude ved vandet, hvor du kan stå og bruge flere timer på at fiske? Det kan være en fantastisk hobby, man kommer udenfor, og hvis man er heldig, så fanger man også noget, som man kan tage med hjem til aftensmaden. Her kan du læse mere om, hvad du har brug for af fiskegrej, når du skal ud på en fisketur.

Du skal bruge en fiskestang

Det kommer vist ikke bag på nogen, at det er nødvendigt at have en fiskestang, når man skal ud for at fiske. Det er sikkert det første, som man tænker på, når man skal ud for at fiske. Men der er masser af andet fiskegrej, som du har brug for. Fortsæt læsningen, og bliv klogere på det!

Du skal bruge et hjul

Hvis du ikke vil medefiske, så skal du også sørger for at have en hjul med på fisketuren. Her kan det godt betale sig, at man sørger for at købe et godt hjul, så man har et, der kan holde i mange år. Du kan finde et hjul og meget mere andet fiske udstyr i en fiskegrej butik.

fiskegrej

Du skal bruge en line

Når du har et hjul, så skal du naturligvis også have en line at putte på hjulet. Det er sådan, at du kan få dine blink igen, efter du har kastet dem ud i vandet. Her kan du både vælge mellem en nyon-line eller en fletline. En fletline er tykkere, og den kan derfor holde til lidt mere.

Du skal bruge endegrej

Hvis fisken skal bide på krogen, så er det klart, at du skal have noget endegrej. Der er forskelligt endegrej, som man kan medkøbe, når man skal ud for at fiske. Du kan f.eks. vælge mellem blink, spinnere, woblere og meget andet. Det er bare med at finde ud af, hvad du godt kan lide at bruge, når du skal ud for at fiske.

Madding

Men fisken bider heller ikke på krogen, hvis der ikke sidder noget madding på krogen, som fisken bliver lokket af. Her kan du selv bestemme, om du vil gå på udkig efter noget madding selv – du kan f.eks. grave orme op – eller om du hellere vil tage den mere lette løsning og købe madding.

Opbevaring til det hele

Som du allerede nu kan læse dig frem til, så er der flere ting, som man skal have med på en fisketur. Derfor kan det også være en stor fordel, hvis man har en opbevaringskasse, hvor man kan have det hele i. Du kan med fordel kigge efter en opbevaringskasse med rum i, så du let har et overblik over alt det fiskegrej, som du har med.

Du skal bruge en kniv

Når man fanger en fisk, så er det vigtigt, at man står klar med en kniv, så fisken ikke lider mere, end det er nødvendigt. Det er vigtigt, at du får en rustfri kniv, så den ikke tager skade.

Refectocil

Kropsvelvære med produkter fra Refectocil

Kropsvelvære afhænger af en lang række forskellige ting. Hvis du gerne vil føle dig godt tilpas i din krop, er det først og fremmest essentielt, at du spiser ordentligt. Du bør også dyrke rigeligt med motion og sørge for, at du sover mindst otte timer hver nat. Dertil bør du ikke forsømme din personlige plejerutine. Og enhver god plejerutine omfatter naturligvis den helt rette hudpleje. I dag findes der rigtig mange hudplejekoncerner. Der er dog også god grund til, at mange af os vælger at shoppe produkter fra Refectocil, når vores hud skal forkæles.  

plakat

Køb din plakat online

Vil du gerne have lidt mere pynt og sjov på væggene derhjemme? Så er det en god ide at købe en plakat eller to. I dag kan man få nogle meget smukke nogle. Og hvis du skal have fat i en plakat eller flere, så er det en god ide at lede på nettet efter den.  

Læs med her for at se hvorfor det er så god en ide at bestille din plakat hjem på nettet, hvis du mangler en ny. Det tager ikke mere end et par minutter at læse med her.  

gardinbussen

De rigtige gardiner til dit hjem

Hvis du netop er blevet husejer eller er flyttet ind i en ny lejlighed, så ved du helt sikkert, hvor vigtigt det er at have nogle gardiner sat op i vinduerne. Uden gardiner kan man ikke kontrollere lysstyrke, og man kan helt sikkert ikke undgå, at fremmede mennesker kigger ind i ens hjem ved aftenstid. Derfor kan det altså være rigtig rart at eje nogle gardiner, der både er flotte at kigge på, og som samtidig gør det, de skal, og er funktionelle. Her er god kvalitet et nøgleord, og derfor bør man ikke være for hurtig med at finde gardiner til sit hjem. Det er en proces, der tager tid, men det vil helt sikkert være hele arbejdet værd. 

danske film

Danske biograffilm

Danske biograffilm: Disse danske film skal du glæde dig til at se i biograferne i 2021!

Elsker du også at gå i biografen, og synes du også, det var vildt irriterende, da biograferne lukkede ned i 2020? Så kan det nok være, du glæder dig til at komme i biografen i 2021! Hvem ved, måske det endda bliver muligt at komme i biografen uden mundbind i 2021! Der er altså nok at se frem til – og det samme gælder, når det kommer til det danske filmmarked. Der kommer nemlig en masse spændende danske biograffilm i 2021, som du kan glæde dig til at se. Det skal vi se lidt nærmere på i denne artikel.

Marco effekten

Hvis du også var helt vild med film som ”Afdeling Q”, så vil du blive glad for at høre, at den femte bog bliver filmatiseret i 2021! Denne gang kan du også komme til at møde nogle nye skuespillere i rollerne. I denne danske biograffilm bliver roller som Carl Mørck og Assad nemlig spillet af Ulrich Thomsen og Zaki Youssef. Er det en, du skal ind og se?

Smagen af sult

Hvis du er typen, der elsker at se film om mad, så bliver dette et sikkert hit hos dig. Filmen omhandler parret Carsten og Maggi, der umiddelbart har et perfekt liv. De har to perfekte børn og en dejlig restaurant, hvor det hele bare kører. Dog er de ikke selv helt tilfredse. Der er nemlig noget, de virkelig drømmer om at få: En Michelin-stjerne. Hovedrollerne i den danske biograffilm spilles af ingen mindre end Nikolaj Coster-Waldau og Katrine Geis-Rosenthal.

popcorn

Vildmænd

I denne fantastiske danske film er hovedpersonen Martin flyttet til Norge for at realisere sin drøm om at leve som vildmand. Denne plan bliver dog hurtigt spoleret, da Martin i stedet for møder hashsmugleren Musa, der har været udsat for et biluheld, bløder og har brug for hjælp. De to bliver et makkerpar, der ender med at være på flugt fra det norske politi. I hovedrollerne kan du opleve Rasmus Bjerg og Zaki Youssef.

Pagten

I filmen ’Pagten’ følger vi den unge Karens Blixens tætte venskab med digteren Thorkild Bjørnvig. Hovedrollerne spilles af henholdsvis Birthe Neumann og Christian Torpe. Det er instruktøren Bille August, der står bag denne danske biograffilm.

Centervagten

Hvis du godt kan lidt god dansk comedy, så kan det godt være, du skal gribe fat i en god ven og tage ind og se denne film. I ’Centervagten’ møder man Glen og MC, der flittigt forsøger at kæmpe imod nedskæringer på deres arbejdsplads. Det bliver ikke mere kedeligt af, at Glen er hemmeligt forelsket i MC, og at dette bliver endnu mere besværligt, efter den charmerende Patrick bliver ansat.

Buster

Du har måske allerede set Buster en gang før. Så kan det også være, at du vil være en fan af denne genindspilning. Den originale Buster-film stammer tilbage fra 1984, så det bliver spændende at se, hvordan filmen kommer til at være i 2021.04.18

Hvor kragerne vender

I denne danske film møder vi den unge Laura, der flytter til København for at realisere sine drømme om at leve et bohemeliv. Da hun kommer hjem igen, får hun sig noget af en overraskelse. Hendes bror skal giftes med hendes barndomsfjende Cathrine.

hjemme bio

Sådan får du biografstemning hjemme i stuen med en hjemmebiograf

De fleste synes nok, at det er rigtig fedt at gå i biografen. Men det kan også nemt blive en dyr fornøjelse. For biografbilletten er i sig selv jo ikke helt billig. Og så skal man jo typisk også have noget lækkert til filmen. Måske popcorn og sodavand eller noget bland selv-slik. Men hvad siger du, hvis du får at vide, at du faktisk kan lave en form for biografstemning derhjemme i stuen? Du kan nemlig lave din egen hjemmebiograf! Læs med herunder!

Et stort fjernsyn

Der er mange ting, som du kan gøre for at skabe den rette stemning med en hjemmebiograf. For det første er det jo klart en fordel, hvis du har et større fjernsyn. På den måde har du en skærm, der kommer tættere på størrelsen på lærredet i biografen.

Og selvfølgelig skal du ikke have en skærm på samme størrelse som et lærred i biografen. For du sidder jo også meget tættere på skærmen. Og selv hvis du kun har et lille tv, så fortvivl ikke. For der er stadig også andre ting, som du kan gøre for at skabe den rette biografstemning.

Skab den rette belysning

En anden ting, som er kendetegnende for biografer, er, at der er ret mørkt. Man skal nemlig gerne kunne koncentrere sig om filmen, og det gør man bedst, hvis der er dæmpet belysning. Så det kan eventuelt være en ide med kun en smule lys, hvis det er muligt. Men ellers er det også rigtig fint med lyset helt slukket. Husk nu bare ikke at falde i søvn.

Hvis der er mørkt i rummet, så bliver det også nemmere at se, hvad der foregår på skærmen. Det kan nemlig være utrolig svært og ikke mindst frustrerende, hvis der går et sollys lige ind på skærmen. Så kan det være næsten umuligt at se, hvad der egentlig sker i filmen.

Derfor er det også en god ide at bruge din hjemmebiograf, når det er mørkt udenfor. Så det vil sige typisk om aftenen. Men om vinteren er der selvfølgelig en større periode i løbet af døgnet, hvor det er mørkt.

hjemme biograf

Husk de lækre sager

Endelig må du selvfølgelig ikke glemme den lækre mad og de lækre drikkevarer. Du kan for eksempel selv lave nogle lækre popcorn, som mange jo køber i biografen. Du kan også købe bland selv-slik i det nærmeste supermarked. Og så får du det formentlig til en bedre pris. Glem heller ikke sodavand. Vælg din favoritslags, og så er det bare med at have nok af den.

Selvfølgelig kan det også være, at du slet ikke er til alt det usunde. Så kan du i stedet vælge at lave noget sund, men stadig lækker mad. Det kunne være din yndlingsfrugt og eventuelt med citronvand til. Det kommer helt an på, hvad du godt kan lide. Og her er det jo så smart, at du selv bestemmer, hvad du vil have at drikke og spise i din hjemmebiograf.

biograf

Disse internationale film skal du glæde dig til

Elsker du også at gå i biografen, og glæder du dig til, at det endelig kan lade sig gøre igen? Her kan du finde en liste over nogle af de internationale biograffilm, du kan glæde dig til at se i 2021. Det kan være, du finder noget på listen, som du bare skal se.

The Matrix 4

Hvis du har set ’The Matrix’, så er du sikkert enten fan eller ikke. Film som disse er noget, der virkelig kan dele vandene. Men hvis du kan lide ’The Matrix’, så vil du blive glad for at høre, at der endelig kommer en efterfølger til trilogien – og at du kan se den som biograffilm. Du vil sikkert også blive glad for at høre, at det stadig er Keanu Reeves og Carrie-Anne, man møder i hovedrollerne.

’Infinite’

I denne film spiller Mark Wahlberg en mand, der finder frem til, at hans hallucinationerne faktisk er syn fra hans tidligere liv. Det bliver noget spændende at se, hvad der ellers kan ske i sådan en biograffilm.

A Quiet Place 2

Hvis du var vild med A Quiet Place, der havde premiere i 2018, så kan det også være, du skal ind og se efterfølgeren. Filmen omhandler en verden, hvor monstre kommer frem, hvis man laver for høje lyde – og du kan glæde dig til at se den som biograffilm. Dog vil der i denne film være andre trusler, end de lydsensitive monstre. I hovedrollen som børnenes mor møder vi Emily Blunt.

film

På kanten af livet

Dette er en fransk feel-good film, der omhandler de to venner Arthur og César. Disse har været venner siden barndommen, og da Arthur fortæller, at han er syg med kræft, beslutter César sig for at flytte ind, så Arthur kan få lov til at få sine sidste ønsker opfyldt. Der er bare ét plot: Det er faktisk slet ikke Arthur, der er syg. Se den som biograffilm og få alle detaljerne med.

Bob’s Burgers: The Movie

Hvis du er vild med animationsserien ’Bob’s Burgers’, så bør du helt sikkert også at tage ind og se ’Bob’s Burger: The Movie’. I Familien møder man Bob, den uheldige mand, hans kone Tina, der altid er optimist og i højt gear og deres tre børn, der har hver deres særlige karaktertræk.

Marry Me

Hvis du elsker amerikanske komedier, så er det måske denne film, du skal i biografen og se i 2021. I denne morsomme film skal det musikalske par Kat og Bastian giftes foran et stort publikum. Det går dog ikke helt uden problemer, da Kat under vielsen finder ud af, at Bastian er skyldig i utroskab. Her taget Kat en drastisk beslutning og beslutter sig for at gifte sig med en tilfældig fra publikum.

Barb and Star go to Vista del Mar

I denne morsomme film tager to bedsteveninder væk fra deres hjemby og til Florida for at opleve noget. Det bliver et hæsblæsende eventyr, hvor der både kommer udfordringer med kærlig og en ond fjende, der gerne vil dræbe byen. I hovedrollerne møder vi Kristen Wiig og Annie Mumolo, som du måske har set spille sammen i filmen ’Bridesmaids’.