Tips og tricks til at arrangere årets firmafrokost i København og omegn

firmafrokost københavn

Tips og tricks til at arrangere årets firmafrokost i København og omegn

Der er ofte mange gode grunde til at holde en firmafrokost, men specielt nu, her op til julen, er mange begyndt planlæggelsen af firmafrokosten. Det kan godt være en kompliceret affære, da mange forskellige komponenter spiller ind. Heldigvis, findes der også et rigt udvalg muligheder, hvis man ønsker at holde sin firmafrokost i København og omegn. Men hvor starter man? Det vil vi her i artiklen, forsøge at give nogle svar på. 

Maden er vejen til hjertet 

Når man skal arrangere en firmafrokost, så er maden – som den som ofte er – essentiel. Mange kender det berømte ordsprog om, at maden er vejen til ens hjerte. Det er selvfølgelig ikke helt rigtigt, men har man styr på maden, så er man kommet rigtig langt, da maden på mange måder ligger fundamentet for dagen. Det kan dog godt være noget intimiderende, at sammensætte en større menu, samt at skulle lave maden selv. Og selvom det kan være lækkert at spise ude, så er hjemme altså bare oftest bedst. Her kommer www.ryde-gastronomi.dk ind i billedet. De er specialiseret i at lave mad til firmaarrangementer, og det er lige meget om I så er to eller to hundrede, så længe I er klar på en lækker madoplevelse. Så næste gang den står på firmafrokost, så er de et rigtig godt sted at starte. 

Et godt arrangement kræver gode omgivelser 

Når du så har styr på maden, så mangler du omgivelserne, da de skaber rammerne for arrangementet. Her er det ofte en god ide, at leje nogle gode lokaler. Det kunne være det lokale forsamlingshus eller et andet hyggeligt sted, hvor I kan slå folderne ud. Der er også rigtig mange, der får en bar indover. Enten kan det være selve stedet, hvor firmafrokosten finder sted, eller også kan de hyres til at møde op senere på aftenen, når der skal spilles op til dans – hvis det altså er den slags firmafest. 

Ydermere er der også mulighed for et besøg hos et aktivitetshus/funhouse. Det er ofte et populært valg, da de kan være en pakkeløsning der både sørger for lokaler, forplejning og underholdning. Aktivitetshuse/funhouse som firmafest passer dog ikke altid ind i alles profiler og budget. 

Aktiviteter til at løfte stemningen 

Det er en god ide, at have planlagt et par aktiviteter til din firmafest eller firmafrokost. Det kan være planlagte ryste sammen lege, hvor folk kan falde i snak og stemningen kan løftes lidt. Der er også mange firmaer, som vælger at hyre nogle teambuildingsaktiviteter udefra. Der findes rigtig mange forskellige muligheder her. Det kan være alt fra en ekspert der besøger jer med planlagte lege, til at I, som virksomhed, tager ud til et bureau, der har nogle gode omgivelser for teambuilding. Det kan være alt fra en klatrepark, til øksekast til en pizzaovn. Hvilke aktiviteter i ønsker at have, afhænger dog rigtig meget af, hvilken type firmafrokost I ønsker at holde. Om det skal være coaching eller karaokebar.  

webmaster

Læg din besked