Optimer din nattesøvn

Optimer din nattesøvn

Alt for mange danskere sover generelt for dårligt om natten. Både for dårlig og for lidt søvn kan på sigt være årsag til alvorlige helbredsmæssige problemer. Derfor skal dårlig søvn tages alvorligt, og der skal gøres noget aktivt ved det! Med en kontinentalseng fra SengeSpecialisten er du garanteret det første vigtige skridt i retningen af at optimere din nattesøvn.

Hvad er en kontinentalseng?

En kontinentalseng er kendetegnet ved at være en seng uden sengeramme. Madrassen er dermed til frit skue. Sengen er opbygget af flere lag, og giver både et flot udtryk og samtidig danner dette rammerne om høj komfort. Sengen inviterer til god nattesøvn.

Det er vigtigt at prioritere sin søvn højt

Det er vigtigt – uanset hvor gammel man er – at prioritere sin søvn højt. Det handler både om at nå nok søvn, at få dyb søvn og at få sammenhængende søvn. Dette er alt sammen svært at opnå, hvis ikke man har de rette betingelser for det. Det kan eksempelvis være, at man sover i den forkerte seng, der enten er alt for hård eller blød. Hvis ikke forholdene for optimal søvn er på plads, vil dette påvirke din søvn. 

Manglende eller for dårlig søvn er direkte årsag til forringet livskvalitet, manglende overskud, dårligt humør, sværere ved at koncentrere sig og holde fokus og samtidig også være skyld i flere fysiske og psykiske tilstande på sigt. 

Du kan sove, når du bliver gammel…

Sætningen er en de fleste har hørt. Den er dog lodret forkert. Man kan altså ikke bare udskyde sin søvn, til når man bliver gammel. Det er derfor aldrig for tidligt at investere en i god og komfortabel seng. Hvis børn og unge har forskellige søvnproblemer, vil det eksempelvis ofte påvirke deres evne til læring i skole- og uddannelsesøjemed. Et søvnproblem skal altid tages alvorligt – og selvom problemet måske (endnu) ikke er opstået, går man aldrig galt i byen, hvis man investerer i en god og ordentlig seng. 

Et stort og bredt udvalg af senge

Der findes et stort og bredt udvalg af kontinentalsenge, så du finder heldigvis noget for enhver smag, ethvert behov og til de forskellige budgetter.

Alle kontinentalsenge er fokuseret omkring flot design, et stilfuldt udtryk og høj komfort samt kvalitet. Her er kræses for detaljen og i særdeleshed for mageligheden. Sengene indbyder til mange hyggelige og behagelige stunder – og man fristes automatisk til at afholde filmaften i den bløde madras.

Priserne varierer afhængigt af valg af seng. Dog er prisklasserne i alle ender af skalaen, således de fleste kan være med rent økonomisk. Drømmen om en både moderigtig og behagelig seng er derfor nem at opfylde. 

Desuden findes de mange senge i forskellige farver, former og materialer. Du kan dermed finde nøjagtig din drømmeseng, der også matcher dit stilmæssige udtryk. Blot fordi komforten er høj, behøver du heldigvis ikke at give afkald på den stil, du allerbedst kan lide. 

Spørgsmålet er blot, hvornår du rejser til drømmeland i din nye kontinentalseng? Et sikkert, behageligt, komfortabelt og ikke mindst stilfuldt valg, der vil pynte i de fleste soveværelser.

webmaster

Læg din besked