Forfatterarkiv

Guldbrandsen.dk

Køb Ole Lynggaard smykker

Leder du efter en god gave eller ekstra forkælelse til dig selv eller en, du holder af? Hvis det er tilfældet, så kan du overveje, om du skal give nogle smykker – det er nemlig en rigtig god og personlig gave, og så kan de fleste også altid bruge lidt flere smykker.

Men nu er der jo så mange forskellige smykkebrands derude, at det næsten kan virke helt uoverskueligt at vælge det rette mærke. Et bud på et sådan brand kunne eksempelvis være Ole Lynggaard, som faktisk forhandler nogle meget smukke og unikke smykker. Du kan se mere om Ole Lynggaard smykker på www.guldbrandsen.dk – herunder kan du ligeledes finde yderligere inspiration.

Den perfekte gave til en du holder af

Ja, hvorfor skal man så vælge at købe nogle smykker fra Ole Lynggaard? Det skal man selvfølgelig først og fremmest, fordi det er smukke smykker i rigtig god kvalitet, men derudover så er det faktisk også det perfekte bud på en gave, du kan give til en, som du holder meget af.

Selvom smykker jo er meget materielle, så kan de alligevel udgøre en meget personlig gave. Når man tager smykke på, kommer man nemlig tit til at tænke på, hvor man har det fra, da smykker nemlig tit har en emotionel værdi med sig. Så hvis du udvælger et særligt smykker til en, som du holder af, så kan du i hvert fald være sikker på, at modtageren af din gave bliver meget glad.

Guldbrandsen.dk

Anderledes og unikke smykker

Nu tænker du måske, at du da kender til en masse andre smykke brands, der kan være lige så gode. Så hvorfor skal man lige vælge at købe Ole Lynggaard smykker fremfor nogle af dem?

At vælge selve smykkebrandet er naturligvis en smagssag, og her handler det meget om, hvordan ens stil er. Noget man dog kan sige om de flotte smykker fra Ole Lynggaard er, at de er meget unikke, og at de adskiller sig fra nogle af de mere klassiske og simple smykker, som også er populære nu. Smykkerne fra Ole Lynggaard er typisk mere farverige og kan også have nogle anderledes former, så det er altså et ideelt brand at kigge nærmere på, hvis man leder efter smykker til en, som godt kan lide at gå med noget, der er unikt og specielt.

Find smykkerne online

Så synes du, at det lyder som en god ide at se lidt nærmere på de fine og unikke smykker fra Ole Lynggaard – måske endda som en gave? Så skal du da bare tage et kig på det store udvalg smykker, og det kan du med fordel gøre online.

Online har du nemlig mulighed for nemt og hurtigt at få et indblik i, hvilket udvalg af smykker der er hos Ole Lynggaard og på den måde finde ud af, om det er et smykkebrand, der passer til dig eller en, du kender. Derudover kan du også få et hurtigt indblik i, hvordan priserne er – det er jo også vigtigt, når man køber smykker.

webmaster
køberrådgivning

Få den rette køberrådgivning til dit næste huskøb

Hvis du står i den situation, at du er ved at lede efter et hus eller en bolig af anden art, så er du i et meget spændende sted i livet. Man er fyldt af en glæde, der næsten ikke er til at pakke væk af ren og skær spænding omkring, hvor man kommer til at slå sig ned. Dog kan det også godt være svært at finde rundt i det hele, og det glider måske ikke altid lige så let, som man havde forestillet sig. Af den grund kunne køberrådgivning måske være en rigtig god investering for jer. Læs med her for af finde ud af meget mere.

Få hjælp til at finde rundt i det svære boligmarked

Det kommer nok ikke bag på dig, men det er ikke til at finde rundt i boligmarkedet lige nu. Der er meget usikkerhed omkring det hele, og det kan godt afholde en fra at tage det næste skridt, som man egentlig inderst inde har lyst til, og det er lidt af en skam. Derfor kan det være en god ide at få den rette hjælp, så man sikrer sig, at man er i sikke hænder, når man handler. Dette kan give en masse tryghed, som er en god hjælp i sådan en situation. For at finde noget køberrådgivning kan du med fordel hoppe ind på https://www.nemadvokat.dk/boligadvokat/koeberraadgivning/ og finde ud af, hvad du har brug for.

Når du får køberrådgivning i forbindelse med køb af bolig, kan du være sikker på, at du er i sikre hænder. Du kommer derfor til at føle dig mere sikker på, at du træffer den rigtige beslutning, og det giver ofte de bedste resultater for dig i den sidste ende.

køberrådgivning

Lad dine drømme gå i opfyldelse

Når du har køberrådgivning ved din side, har du altså en til at hjælpe dig med at træffe alle de svære beslutninger, der skal træffes og samtidig hjælpe dig med at skabe det overblik, der er så nødvendigt. Det kan godt være, at du har lyst til at slå dig ned i en bolig, men så kan det også være, at økonomien på den anden side vil blive for presset. Det er derfor en god måde at være sikker på, at det, man gør, er realistisk og med en god økonomisk sikkerhed. Du kan derfor lade dine drømme gå i opfyldelse og få hjælp til at få lige netop det til at ske.

Se det som en investering

Selvom det selvfølgelig koster noget at få den hjælp, er det bare med at se det som en investering. Når man får den rette boligrådgivning, kommer man i mange tilfælde til at sidde i noget, der både er billigere og bedre end det, man ellers selv ville have fundet frem til. Det er derfor bare med at se det som en investering, da det næsten er sikkert, at det vil betale sig på den helt lange bane, og det er jo det, der tæller.

webmaster
maileg

Bring de populære Maileg mus ind i hjemmet

Moderne og gammeldags på samme tid, det er præcis hvad Maileg formår at fremstille i deres produkter. Det gælder bestemt også når det kommer til deres populære Maileg mus. Musefamilien fra Maileg er efterhånden vokset sig ganske stor og du kan finde en Maileg mus der passer ind i ethvert hjem. Det er et sortiment der løbende udvides, så skulle du have erhvervet dig dem alle, så frygt ikke, der er altid flere på vej. Maileg mus er en drøm af et dæmpet univers, der ikke tilfældig er uvalgt i materialer og farver, men som tilfældigt kan sammensættes som du ønsker i indretningen.

Skab glæde med en Maileg mus på børneværelset

Maileg skaber glæde med deres produkter til både store og små. De fine Maileg mus vil passe ind på ethvert værelse og de neutrale farver kan gøre sig lige så godt på drengeværelset såvel som på pigeværelset. Det er en lille fin mus, der egner sig til mange timers leg for de mindste, men som også kan stå på hylden og skabe en hyggelig stemning som en del af indretningens udtryk. Du kan eksempelvis indrette det store dukkehus med Maileg mus, tilkøbe tændstikæske senge og påføre små dyner og puder, rygsække og små detaljer der byder på leg og hygge med de fine og populære Maileg mus.

maileg

Maileg er den perfekte gave til selskabet

Er du i tvivl om hvad du skal købe som gave til børnefødselsdagen, værtinden eller ønsker du blot at vise en glædelig tanke, så er Maileg produkterne det sikre valg. Uanset hvem der skal være modtager til din gave, så kan du være helt sikker på, at Maileg produkterne vil hitte hos den du forærer en hyggelig gave. Det kan være en genstand der passer fint ind i enhver indretning, men som samtidig også kan vække glæde hos de mindre størrelser. Maileg fås i store og små, som mus, kaniner eller bamser, safaridyr eller dinoer. Det er kun dig selv der sætter grænser for hvilken Maileg figur der skal være den perfekte gave til enhver lejlighed.

Køb Maileg nisser og spred julestemning

Julen skal være hyggelig og emme af julestemning. Med de meget populære Maileg nisser, kan du pynte og med en rolig og venligt stemt jul i hjemmet. Både mus og nisser fra Maileg kan købes med en helt særig julestemning i både store og små julegaver. Sæt prikken over i’et i juleindretningen med den fine julepynt i gammel, men samtidig moderne stil fra Maileg. Der er uendeligt mange muligheder når det kommer til jul fra Maileg og hvor end du placerer dit Maileg julepynt, så vil det med garanti sprede glæde. Maileg nisser er også den perfekte værtindegave til julemiddagen og kan placeres på bordet såvel som på hylden, for at skabe den helt rette julestemning. Julekollektionen fra Maileg er eventyrlig, hyggelig og emmer af god julestemning. Du bliver aldrig færdig med at samle på de fine juleobjekter, da der hvert år er nyt på spil fra Maileg.

webmaster
oprettelse af aps

Mange IVS’er omlagt til anpartsselskaber

Mange af de virksomheder, der gik under betegnelsen IVS’er, en forkortelse for iværksætterselskaber, er blevet omlagt over de sidste par år. IVS-ordningen blev nemlig nedlagt, fordi de særligt lempellige regler blev misbrugt til konkursrytteri.

Vilkår og karakteristika ved anpartsselskabet

I forbindelse med afskaffelsen af den særlige virksomhedstype IVS, der skulle give iværksættere rammer til at løbe deres virksomhed i gang, er mange blevet omlagt til anpartsselskaber, da det ikke er muligt at omregistrere til et aktieselskab. Også mange nye iværksættere kan med fordel vælge stiftelse af ApS som en måde at få faste rammer omkring en spæd virksomhed. I princippet kan man foretage stiftelse af ApS selv ved anmeldelse til Erhvervsstyrelsen, men du skal være forberedt på, at du skal dokumentere, at der enten er værdier for 40.000 kr. i selskabet, eller at du har pengene i banken. Desuden skal der laves et sæt vedtægter ved stiftelse af ApS og et stiftelsesdokument skal der også udfærdiges.

Derfor kan det være en god idé at få assistance fra en advokat eller en revisor til arbejdet hvis du er bange for at lave fejl fordi du undervejs i processen mister overblikket i processen. Selskabet kan have en enkelt eller flere ejere. Det er et træk ved anpartsselskabsformen, at du ikke hæfter personligt for gæld og andre forpligtelser som ejer, udover det du har indskudt i selskabet. Vær også opmærksom på at selskabets formue er netop selskabets og at den ikke er ejernes – og det er forbudt at låne penge af sit eget anpartsselskab.  Ved stiftelse af ApS skal der udpeges en ledelse. Det kan være dig selv, der bliver tildelt direktørstolen. Det kan måske være hensigtsmæssigt at etablere et holdingselskab, hvor anparterne ligger efter stiftelse af ApS.

oprettelse af aps

Krav stifterne af et ApS

Ved stiftelse af ApS er stifteren er den eller de personer, der er underskrivere på stiftelsesdokumentet, og de har ikke pligt til at indskyde kapital i selskabet. De kan være enten juridiske eller fysiske personer, men stiftere af et selskab må ikke være under konkursbehandling eller rekonstruktion.

Hvis der er tale om fysiske personer, der er stiftere af et selskab, skal de være myndige og de må ikke være under værgemål på tidspunktet for stiftelsen.

Juridiske personer, der stifter et anpartsselskab kan for eksempel være interessentskaber, andre anpartsselskaber, aktieselskaber, foreninger og erhvervsdrivende fonde. Som ejer af en enkeltmandsvirksomhed, kan du som fysisk person godt foretage stiftelse af ApS, men en enkeltmandsvirksomheden kan ikke optræde som stifter af selskabet. Juridiske personer, der stifter selskab må heller ikke være under stiftelse eller tvangsopløsning, men juridiske personer kan godt som stiftere af et selskab selv være et selskab under likvidation. Stat eller kommuner kan også være stifter som juridisk person.

Grunden til, at en iværksætter kan have en fordel af at etablere et ApS frem for I/S eller enkeltmandsvirksomhed er nok primært den opdeling i personlig økonomi og virksomhedens økonomi, der ligger i den begrænsede hæftelse.

webmaster
bøgehæk

Afskærm din have med en bøgehæk

Ønsker du en form for afskærmning af din have, så kan det gøres på flere forskellige måder. Det kan være ved hjælp af et stakit, et hegn, en mur eller en levende hæk. Vælger du det sidste, så er der mange fordele ved det. 

Der er mange planter, der egner sig glimrende til formålet. En af de kønneste er en bøg. Bøg fås i flere sorter, og de står smukt hele året igennem. Se mere om bøgehækkens fortrin her. 

webmaster

Gør hjemmet smukt med et plankebord

Kan du lide indretning, og leder du efter det perfekte bord, som du kan bruge i denne sammenhæng? Måske det kan være, at et plankebord lige er det, der er det rette for dig! Sådan et bord er utroligt smukt, og det er noget, som der virkelig kan være med til at pryde hjemmet. I denne artikel kan du blive klogere på disse borde, og så bliver du måske samtidig klogere på, om du selv skal anskaffe dig et plankebord til hjemmet.

Indret spisestuen

Et plankebord passer perfekt til spisestuen, hvor det kan skabe blikfang ved at være placeret midt i det hele. Et spisebord er trods alt det, der optager mest af pladsen i spisestuen – så man vil klart foretrække, at man har et pænt spisebord. Et plankebord som spisebord er helt perfekt, hvis man ønsker noget, der er smukt.

Bliver smukkere med tiden

Man siger også, at et plankebord bliver smukkere med tiden, og det er jo skønt, for det er ikke noget, som man kan sige om mange møbler. Det er klart, at det er vigtigt, man sørger for at behandle det med noget træolie engang i mellem for at holde det endnu smukkere, men det er også noget, man typisk har lyst til at gøre for at skabe et smukt hjem. Så er det også noget, som du kan have i mange år uden udskiftning, som du måske havde lyst til med andre spiseborde, der ikke holdte sig smukke i længden.

plankebord

Til tv-stuen

Men et plankebord er ikke bare noget, der kan bruges i spisestuen. Det kan fås i flere størrelser, og det betyder også, at du med fordel kan vælge at anskaffe et sådan et bord som dit sofabord til tv-stuen. Det kan være smukt og moderne at have det som sofabord i stuen, og det kan også være skønt, at man har et materiale, der er mere naturligt. I dag ser man mange, der bruger plankeborde som sofaborde, og det kan være, at du har lyst til at være med på tendensen?

Alle borde er unikke

Noget andet, der også er smukt ved plankeborde er, at alle bordene er unikke. Dette skyldes, at plankerne på bordet er skåret ud af et stykke træ, der altså forbliver hel. I dag findes der så få ting, der er unikke. Derfor er det da skønt, at man faktisk kan være sikker på, at man kan få et bord, der er komplet unikt.

Hvad koster det?

Måske du slet ikke har en idé om, hvad det egentlig koster at anskaffe sig sådan et bord. Det er en information, som mange er interesserede i, når de skal købe noget nyt. Det kan dog være svært at give en universel pris for, hvad et plankebord koster. Når man skal vælge træsort, så er der bare nogle træsorter, der er dyrere end andre. Men det er ikke fordi, at man ikke kan få et smukt bord af planker, hvis man ikke betaler mange penge for det.

webmaster

Store eller små fuglebure – find det rette fuglebur til din fugl

Fugleburet skal passe til din fugl for at den kan have det bedst muligt. Både store og små fuglebure kan være det helt rette valg, afhængigt af hvilke fugle der er tale om og hvor mange der skal befinde sig i buret ad gangen. Med det rette fuglebur sikrer du den bedste velfærd for dine kæledyr, så de altid har det godt i forhold til deres omgivelser. Med et bredt udvalg af store og små fuglebure på markedet, kan du sikre dig, at det er muligt at finde det helt rette fuglebur til dine kære bevingede dyr.

Sådan vælger du det rette fuglebur

Det kan være svært at finde rundt i det store udvalg af fuglebure og kan virke uoverskueligt at komme frem til hvilket der vil være det helt rette valg i dit hjem og til dine dyr. Når du er på udkig efter et nyt fuglebur, så er der enkelte ting du bør tage højde for. Først og fremmest er det vigtigt at fugleburet er rummeligt og dyrevenligt i forhold til den fugleart der skal bo der. Det er derfor vigtigt at du på forhånd undersøger hvilke forhold der er de mest optimale for lige præcis din fugl. Det samme gør sig gældende for eventuelle objekter eller tilbehør, som er nødvendigt for din fugls trivsel. Er der behov for særligt tilbehør, skal fugleburet kunne rumme dette uden at skabe pladsmangel. Udover at have den nødvendige plads, skal fugleburet også kunne rumme fuglebad, mad og vandskål eller legetøj der kan give den helt rette stimulans og modvirke en nedstemt eller stresset fugl. Tremmerne kan have betydning for om fugleburet er passende til lige præcis din fugl. Undersøg gerne om der skulle være særlige krav til tykkelsen af tremmerne eller afstanden imellem dem, for den fugl som du ønsker, skal befinde sig deri, så ikke der opstår unødvendige skader.

fuglebur

Hvilken størrelse fuglebur skal du vælge?

Kort og godt, så er det alfa omega med den rette plads til din fugl. Som tommelfingerregel er det nødvendigt at din fugle kan flyve i buret og at der er plads nok til dette. Det skal også gøre sig gældende efter at der er indsat alt det udstyr som foderskåle, fuglebad, legetøj eller lignende som også er nødvendigt for en god trivsel hos din fugl. I forhold til pladsen er der nogle fuglearter der har behov for en størrelse der er aflangt eller højt og derfor kan de forskellige udformninger af fugleburet være forskellig i forhold til at være tilpasset forskellige fugle og deres mest naturlige adfærd i fangenskab. Skal du have flere fugle siddende i samme bur, er det vigtigt at du forstørrer dimensionerne på fugleburet. Som udgangspunkt skal fugleburet kunne rumme, at fuglene kan være i hver deres ende af buret og stadig udføre den naturlige adfærd i forhold til plads og flyvning mm. Et fuglebur skal være dyrevenligt og kunne rumme de behov, som fuglene har i forhold til størrelsen.

webmaster
firmafrokost københavn

Tips og tricks til at arrangere årets firmafrokost i København og omegn

Der er ofte mange gode grunde til at holde en firmafrokost, men specielt nu, her op til julen, er mange begyndt planlæggelsen af firmafrokosten. Det kan godt være en kompliceret affære, da mange forskellige komponenter spiller ind. Heldigvis, findes der også et rigt udvalg muligheder, hvis man ønsker at holde sin firmafrokost i København og omegn. Men hvor starter man? Det vil vi her i artiklen, forsøge at give nogle svar på. 

webmaster
fiskegrej

Dette fiskegrej har du brug for på fisketuren

Elsker du også at bruge din fritid ude ved vandet, hvor du kan stå og bruge flere timer på at fiske? Det kan være en fantastisk hobby, man kommer udenfor, og hvis man er heldig, så fanger man også noget, som man kan tage med hjem til aftensmaden. Her kan du læse mere om, hvad du har brug for af fiskegrej, når du skal ud på en fisketur.

Du skal bruge en fiskestang

Det kommer vist ikke bag på nogen, at det er nødvendigt at have en fiskestang, når man skal ud for at fiske. Det er sikkert det første, som man tænker på, når man skal ud for at fiske. Men der er masser af andet fiskegrej, som du har brug for. Fortsæt læsningen, og bliv klogere på det!

Du skal bruge et hjul

Hvis du ikke vil medefiske, så skal du også sørger for at have en hjul med på fisketuren. Her kan det godt betale sig, at man sørger for at købe et godt hjul, så man har et, der kan holde i mange år. Du kan finde et hjul og meget mere andet fiske udstyr i en fiskegrej butik.

fiskegrej

Du skal bruge en line

Når du har et hjul, så skal du naturligvis også have en line at putte på hjulet. Det er sådan, at du kan få dine blink igen, efter du har kastet dem ud i vandet. Her kan du både vælge mellem en nyon-line eller en fletline. En fletline er tykkere, og den kan derfor holde til lidt mere.

Du skal bruge endegrej

Hvis fisken skal bide på krogen, så er det klart, at du skal have noget endegrej. Der er forskelligt endegrej, som man kan medkøbe, når man skal ud for at fiske. Du kan f.eks. vælge mellem blink, spinnere, woblere og meget andet. Det er bare med at finde ud af, hvad du godt kan lide at bruge, når du skal ud for at fiske.

Madding

Men fisken bider heller ikke på krogen, hvis der ikke sidder noget madding på krogen, som fisken bliver lokket af. Her kan du selv bestemme, om du vil gå på udkig efter noget madding selv – du kan f.eks. grave orme op – eller om du hellere vil tage den mere lette løsning og købe madding.

Opbevaring til det hele

Som du allerede nu kan læse dig frem til, så er der flere ting, som man skal have med på en fisketur. Derfor kan det også være en stor fordel, hvis man har en opbevaringskasse, hvor man kan have det hele i. Du kan med fordel kigge efter en opbevaringskasse med rum i, så du let har et overblik over alt det fiskegrej, som du har med.

Du skal bruge en kniv

Når man fanger en fisk, så er det vigtigt, at man står klar med en kniv, så fisken ikke lider mere, end det er nødvendigt. Det er vigtigt, at du får en rustfri kniv, så den ikke tager skade.

webmaster
Refectocil

Kropsvelvære med produkter fra Refectocil

Kropsvelvære afhænger af en lang række forskellige ting. Hvis du gerne vil føle dig godt tilpas i din krop, er det først og fremmest essentielt, at du spiser ordentligt. Du bør også dyrke rigeligt med motion og sørge for, at du sover mindst otte timer hver nat. Dertil bør du ikke forsømme din personlige plejerutine. Og enhver god plejerutine omfatter naturligvis den helt rette hudpleje. I dag findes der rigtig mange hudplejekoncerner. Der er dog også god grund til, at mange af os vælger at shoppe produkter fra Refectocil, når vores hud skal forkæles.  

webmaster